HOPA BEDENSEL ENGELLİLER DERNEĞİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 05.05.2015
Hopa Bedensel Engelliler Derneği yeni seçilen yönetimi odamızı ziyaret etti. Aydoğan YILMAZ (Başkan), Ömürcan Tayfun Balmumcu (Asil Üye), Serpil YILMAZ (Sayman) ve Metin USTABAŞ (Genel sekreter) ‘den oluşan heyet HOPA TSO yönetimi tarafından karşılandı.

HTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK, yeni seçilen yönetime görevlerinde başarılar diledi ve Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Olarak ilçemizin engelli vatandaşlarına hizmet veren bu derneğe şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını ifade etti. Çok önemli ve saygı duyulacak bir iş yaptıklarını söyleyen AKYÜREK, Engelliler Derneğinin en büyük destekçilerinden olacaklarını söyledi.

Başkanlık görevine seçilen Aydoğan YILMAZ ‘sorumluluğumuzun bilincindeyiz, engelli vatandaşlarımıza hizmet etmek için canla başla çalışacağız’ dedi. Bu çalışmalarda HOPA TSO’nun desteğine inandıklarını da ifade eden YILMAZ, bundan önce olduğu gibi bundan sonrada büyük bir dayanışma içinde olunacağını dile getirdi.

HOPA BEDENSEL ENGELLİLER DERNEĞİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ