Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

AK PARTİDEN ODAMIZA ZİYARET

  • 06.05.2015
  • hopatso

2015 Genel Seçimleri dolayısı ile temaslarına başlayan AK Parti, odamızı ziyaret etti. AK Parti Artvin Milletvekili Sayın İsrafil KIŞLA, AK Parti Artvin 2. Sıra Milletvekili adayı Sayın Vedat KİBAR, AK Parti Hopa Belediye Başkanı Sayın Nedim CİHAN, AK Parti Hopa İlçe Başkanı Sayın İlyas GÜVEN ve AK Parti üyelerinden oluşan heyet HOPA TSO Meclis Kurulu tarafından Meclis Toplantı Salonunda karşılandı.

Yaklaşık bir saat süren toplantıda Ticaret Odasının başlattığı projeler ve gelinen aşamalar konuşuldu. Akyürek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Milletvekili Kışla’nın Ankara’da ki programlarına ve meclisteki ziyaretlerindeki ilgisinden dolayı ayrıca Hopa TSO’yu ilgilendiren konulardaki sorunlara karşı gösterdiği duyarlılıktan dolayı da teşekkürlerini iletti.

Milletvekili Kışla da Hopa TSO üyelerine ‘ sizde seçimle geldiniz, sizin siyasi yönünüz olmaz, siz iş adamısınız, bizde yasalar çerçevesinde size yardımcı olmakla sorumluyuz. Hopa ilimizin ekonomik ve nüfus bakımından en büyük ilçesi ve en hareketli yeridir. Bizler Hopa tünelini, Hopa devlet hastanesini, DSİ dere ıslahını ve birçok konuda ilçeye hizmeti sürdürüyoruz. Sizlerde ticareti yönetiyorsunuz, sizlere başarılar dilerim’ diyerek sözlerini tamamladı.

2. Sıra Milletvekili adayı Vedat KİBAR da kendisi ve adaylık süreci ile ilgili kısa bir konuşma gerçekleştirdi ve adaylığı ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

Hopa TSO başkanı Osman Akyürek konuk milletvekilinden Kemalpaşa’da planlanan Organize Sanayi Bölgesi konusunda destek istedi. Planlanan yerin krokisini vekile verdi. OSB olmayan iki ilden birisi Artvin’dir. Bu konuda sizlerin desteğine ihtiyacımız var dedi. Krokileri inceleyen konuk vekil dosya halinde hazırlanan evraklardan bir nüsha yanına alarak konuyla ilgileneceğini söyledi.

Kruvaziyer Turizmi, Sarp Gümrük Kapısı, 1. Tır parkı zemin çalışması ve bazı diğer konularında görüşüldüğü ziyarette AK Parti heyeti kabullerinden dolayı HOPA TSO Yönetimine teşekkür etti ve ziyaret sonlandırıldı.

AK PARTİDEN ODAMIZA ZİYARET
AK PARTİDEN ODAMIZA ZİYARET
AK PARTİDEN ODAMIZA ZİYARET
AK PARTİDEN ODAMIZA ZİYARET
AK PARTİDEN ODAMIZA ZİYARET
AK PARTİDEN ODAMIZA ZİYARET