Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

OSB MASAYA YATIRILDI

  • 26.05.2015
  • hopatso

 

Organize Sanayi Bölgesi hakkında gelinen aşama masaya yatırıldı. HOPA TSO tarafından yapılan çağrı üzerine toplantıya katılan OSB başvuru sahipleri HOPA TSO Meclis toplantı salonunda Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK ile bir araya geldi. OSB başvuru süreci ve gelinen aşamalar hakkında katılımcılara bilgiler veren Osman AKYÜREK, tamamlanan bürokratik aşamalar hakkında açıklamalarda bulundu.

OSB için tespit edilen yerin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yerinde inceleme sürecinin tamamlandığı diğer teknik çalışmalarında başlatıldığı katılımcılara aktarıldı.

Daha önce yapılan başvuruların ilgili müdürlüğe iletildiği ve yeni başvuruların 15 Haziran tarihine kadar HTSO tarafından alınacağı ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Artvin İl Müdürlüğü’ne teslim edileceği bilgilisi de katılımcılarla paylaşıldı.

  Başvuru sahiplerine katılımlarından dolayı teşekkür eden Osman AKYÜREK, OSB ile ilgili daha çok çaba gerektiğini ve bu konuda herkesin desteğini beklediğini ifade etti. Daha sonra toplantı sonlandırıldı.