Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

HOPA TSO'DAN İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİK SEMİNERİ

  • 03.12.2013
  • hopatso

 Hopa Ticaret ve Sanayi Odası ve Trabzon ABİGEM işbirliği ile Hopa Ticaret ve Sanayi odasında  ‘’İş Sağlığı ve Güvenliği’’ konulu seminer Avrasya Üniversitesinin Öğretim Görevlileri tarafından yapıldı.



   Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK Tarafından açılış konuşması ile başlandi. Konuşmada Hopanın Ticari Öneminden bahseden AKYÜREK Avrasya Üniversitesi yetkililerine ve Yoğun Katılım için Oda Üyelerine teşekkür etti.  

 
   Toplantıya Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Metin Karaman, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ve odanın çalışanları ve üyeleri katıldı.Toplantıda Konuşan İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Coşkun SEFERTAŞ İş Sağlığı ve Güvenliği kurallarının İnsan hayatına mal olan kayıpları önlediğini belirterek külfetli gibi görülen küçük maliyetlerle ömür boyu telafisi olmayan vicdan azabının da önlenebileceğini vurguladı.İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda son yıllarda herkesin bilinçlenmesi için büyük adımlar atıldığını da ifade eden SEFERTAŞ, Hopa ilçemizde bu konuya büyük ilgi gösterilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

   Avrasya Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Osman SİRKECİ ise, hava, kara, deniz limanının bulunduğu İran, Azerbaycan, Ermenistan, Gürcistan, Rusya gibi ülkelere direkt liman bağlantısı bulunan bir ilçedeyiz. İyi bir strateji ile bu ilçe Avrasya’nın Serbest Ticaret ve Girişimcilik Üssü olabilir. Bu denli ticari hacmi bulunan bir şehirde İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi vermek zorunlu olmuştur, bunun için buradayız”  dedi. Yaklaşık 600 kişinin bulunduğu toplantıda katılımcılara katılım belgesi verilirken, Avrasya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı  Yrd.Doç.Dr. Osman SİRKEÇİ ve ABİGEM adına İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Coşkun SEFERTAŞ’a Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Yönetimi tarafından plaket verildi.

Haber & Fotoğraf : YALE