Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

GERİDE KALAN BİR YILDA YAPILANLAR YEMEKTE ANLATILDI

  • 29.06.2014
  • hopatso

 

 
 
 
 
 
 
 
2013 yılının  Haziran ayında gerçekleşen oda seçimlerinden zaferle çıkan ekip, geride kalan bir yılı 11.06.2014 tarihinde (dün) düzenlenen yemekle kutladı. Oda yönetiminin yanı sıra oda personelinin ve basının da eşleriyle katıldığı organizasyon Terzioğlu Otel’de gerçekleştirildi. Güzel bir gece geçiren katılımcılar canlı müzik eşliğinde geride kalan bir yılın yorgunluğunu attılar.
 
 
 
 

   Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Osman AKYÜREK gecenin anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptılar. Konuşmada öncelikle tüm katılımcılara teşekkür eden AKYÜREK, seçim sürecine değinerek kazandıkları zaferi değerlendirdi. Yönetime gelmeden önce vaat edilenlerle bir yıl içerisinde gerçekleştirdiklerini mukayese eden başkan, tüm vaatlerin gerçekleştirilmesi yönünde durmadan çalışmaya devam edileceğini dile getirdi. Akyürek konuşmasında odaya ait web sitesinin aktif hale getirilerek oda adına yapılan çalışmaların herkese ulaşmasının sağlandığını aktardı. Devam eden konuşmasında, HOPA TSO’nın  kurulduğu tarihten itibaren ilk defa gerçekleştirilen yurtdışı iş gezisine de değinen başkan, İran İş Gezisinin hem ticari ilişkilerin yeniden kurulması hem de oda prestijinin artırılması açısından çok önemli olduğunu dile getirdi. 
    
   Yapılanların yanında çalışmaları devam eden projelere de değinen başkan İnönü Caddesinin kapalı çarşıya dönüştürülmesi ile ilgili çalışmaların geldiği noktayı değerlendirdi. Yine, ilçemizin son yıllarda gelişen Karadeniz turizminden kendine düşün payı alabilmesi için Kruvaziyer turizmi ile ilgili ilk adımların atıldığını anlattı. HOPA TSO ile HOPAPORT arasında ‘Hopa Limanında Kruvaziyer Turizmi Projesi’ için birlikte çalışılacağını gösteren bir protokol imzalandığını ifade etti. HOPAPORT Genel Müdürü Sayın Meriç Burçin Özer’in de eşiyle katıldığı yemekte, HOPA-BATUM Demiryolu Projesi ile ilgilide protokol çalışmaların yapıldığını anlatan başkan sayın Özer’i on üçüncü meclis üyesi gibi gördüklerini ifade etti. Konuşmasını sürdüren Osman Akyürek, Artvin’de Organize Sanayi Bölgesinin olmamasının kabul edilebilir bir tarafı olmadığını ve dolayısı ile tüm çalışmaların yapılıp gerekli temasların gerçekleştirilmeye devam edildiğini vurguladı ve bu işin sıkı takipçisiyiz dedi.

   Osman Akyürek ‘Bunların yanında odamıza hiçbir yük getirmeyecek şekilde toplam 24 öğrenciye burs verilmekte olup bunun 2014-2015 yılında 50’ye hatta HOPAPORT adına verilen burslarla birleştirilerek 60’a ulaşması hedeflenmektedir’ dedi. Genel olarak geride bırakılan bir yılı özetleyen başkan, tüm bu çalışmalarda emeği geçen herkese ve geceye katılanlara teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı. Daha sonra gece tüm coşkusuyla devam geç saatlere kadar devam etti.