Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

VAN KAHVALTI REKORUNU KIRDI

  • 29.06.2014
  • hopatso
  Dünyanın en kalabalık katılımlı kahvaltı rekorunu kırmak için 01.06.2014 Pazar Günü Van’da düzenlenen organizasyon hedefine ulaştı. VAN Ticaret Odası’nın organize ettiği girişime HOPA TSO sekiz kişi ile katıldı.

    Katılım seyahati 31.05.2014 tarihinde sabah 06:00 itibari ile Hopa’dan başladı. Aynı gün güzergah üzerinde bulunan Ardahan’a uğranarak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sebahattin GÜNDOĞDU ziyaret edilerek çeşitli temaslarda bulunuldu. Daha sonra KARS’A geçilerek Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Fahri ÖTEGEN ziyaret edilerek birçok konu hakkında fikir alış verişi gerçekleştirildi. Aynı gün zamanın genişliğinden faydalanılarak tarihi yerlerin ziyareti ardından Van’a doğru yola çıkıldı. Van’da  Ömer İNANÇ tarafından karşılanan heyet otele geçerek istirahata çekildi.
 
   01.02.2014 tarihinde rekor kahvaltı alanına geçildi. Muazzam bir katılım sağlandığı görülmüş olup 18.900 olan rekor 51.700 kişilik katılımla kırılmasına şahitlik edildi. Ardından VAN TSO ya geçilerek oradaki toplantılara katılındı ve sonrasında TOBB Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU ve AKP Van Milletvekili Sayın Hüseyin ÇELİK ile derin temaslarda bulunuldu. Ardından kahvaltı için Van’da bulunan çeşitli oda başkanları ile Türk Ekonomisi hakkında fikir alış verişleri gerçekleştirildi. Aynı günün akşamı bu rekor girişimine şahitlik etmenin verdiği tatminle HOPA ya hareket edildi ve gece geç saatlerde ilçeye varıldı.