Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

HOPA’DA UYUŞTURUCUYA KARŞI DEV KAMPANYA

  • 04.12.2014
  • hopatso

Hopa Kaymakamlığı öncülüğünde Belediye ve TSO Başkanlarından oluşan Uyuşturucuya Hayır komitesi “Uyuşturucuya Hayır” yürüyüşü gerçekleştirdi. Madde kullanımı ile mücadele konusunda toplumu bilinçlendirmek ve gençleri aydınlatmak amacıyla ; “Bir Anlık Heves, Son Bir Nefes Projesi’ kapsamında Hopa ‘ da Uyuşturucuya Hayır Yürüyüşü  düzenlendi.  Hopa Kaymakamı  Mehmet Ali Özkan, Belediye Başkanı Nedim Cihan, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek, Kurum Amirleri, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, Öğrenciler, Öğretmenler ve vatandaşlar yürüyüşe katıldılar.

 

 

 

 

 

 

 

 


Hopa Hükümet Konağı önünde toplanan Halk ellerinde uyuşturucu kullanımına karşı yazılar yazan pankartlar açarak yürüyüş yaptı. Hopa’ da uyuşturucuya dikkat çekmek amacıyla yapılan yürüyüşe katılan tüm vatandaşlar  “Uyuşturucuya hayır” Yazılı tişört, şapka ve halkı bilinçlendirmek için el broşürleri dağıtıldı.

 Hopa Kaymakamı Özkan, uyuşturucu ile mücadele konusunda kararlı olduklarını vurgularken kampanya kapsamında paneller söyleşiler, aileleri ziyaret gibi bir dizi etkinlik düzenleneceğini ifade etti.