Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

I. MESLEK GRUBU KAHVALTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

  • 01.02.2015
  • hopatso

HOPA TSO üyelerinden 1. Meslek Grubu içerisinde yer alan değerli üyelerimizle Pazar kahvaltısında bir araya geldik. Yaklaşık 3 ay ara ile tüm meslek grupları ile bir araya gelecek olan oda yönetimi, ilk kahvaltısını 1. Meslek grubu ile gerçekleştirdi.

Otel Cihan’da gerçekleştirilen kahvaltıya üyelerimizden geniş bir katılım gerçekleşirken, oda meclis kurulu üyelerimizde hazır bulundular. Hem kahvaltı hem de sohbet olarak planlanan organizasyonda Yönetim kurulu Başkanı Osman AKYÜREK kısa bir konuşma gerçekleştirdi. AKYÜREK konuşmasına Pazar günü ailelerinden fedakarlık yapıp kahvaltıya katıldıkları için katılımcılara teşekkür ederek başlarken, kısaca şunları ifade etti; ‘Meslek Grupları ile kahvaltı toplantılarımıza 3 ay ara ile devam edeceğiz. Amacımız faaliyetlerimizi paylaşmak ve daha iyi neler yapabileceğimiz hususunda bilgi alışverişi sağlamaktır. Seçildiğimiz günden sonra  odamızın bürokrasi nezdinde kabulünü sağlamak için çalışmalar yürüttük ve bunu başardıkta.   Ticaret ve Sanayi Odası olarak sadece ekonomik değil sosyal alanda da faaliyet gösterdik, göstermeye de devam edeceğiz.  Bu kapsamda 55 öğrenciye burs vermekteyiz ve yılda yaklaşık 600-700 vatandaşımıza sosyal yardımlarda bulunuyoruz. Yine daha kaliteli hizmet sloganı ile Yeni Hizmet Binası İnşaatına başladık ve planlar doğrultusunda çalışmalarımızı yürütmeye devam ediyoruz. Hizmet Binası 2 kat işyeri, 32 home ofis, 195 kişilik konferans salonu olarak planlanmıştır. Bunların ötesinde 3 önemli projeyi ayrı kulvarlarda devam ettiriyoruz. HOPAPORT ile Kruvaziyer Turizmi ve Hopa-Batum Demiryolu Projesi için protokol imzalardık ve tüm çalışmaları birlikte yürütüyoruz. Bunun dışında Kemalpaşa Beldesi’nde OSB kurulması için çalışmalarımız devam etmekte ve bu ay içerisinde TCDD Etüt Dairesi’nden bir heyet buraya gelerek yerinde incelemelerde bulunacak.’ dedi.

AKYÜREK, katılımlarından dolayı tüm üyelerimize teşekkür ederek konuşmasını tamamladı ve kısa bir soru cevap kısmı gerçekleştirildi. Kahvaltı sonunda daha önce üyelik plaketi almayanlara üyelik plaketleri takdim edildi.