Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

HOPADAN ÇAY FABRİKASI KAYMAKAM BEYLE BİRLİKTE ZİYARET EDİLDİ

  • 23.06.2016
  • hopatso

 Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Ali ÖZKAN ile birlikte Kemalpaşa Beldesinde bulunan HOPADAN ÇAY adlı Özel Çay Fabrikasını ziyaret ettiler. Ziyarete odamız Yönetim Kurulu Başkan vekili Zekeriya YALÇIN, Kurul Üyesi Şükrü AYDEMİR de katıldılar. Fabrikanın bölümlerini dolaşarak işleyiş hakkında bilgi alan ziyaret heyeti, yaş çayın üreticiden alınarak Kuruçay olarak tüketiciye ulaştırılması safhasına kadar gerçekleştirilen işlemeler hakkında bilgi edindi.

 

Kemalpaşa Kaya Köyü Halvaşi Mahallesinde açılan HOPADAN ÇAY fabrikası yetkilisi,” Fabrikamız bir sezonda bölgenin bütün yaş çay ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir kapasiteye sahip olduğu fabrika Günlük 50 ton kapasiteli taşıdığı, yaklaşık olarak beş milyona mal olan fabrika son model teknoloji kullanılarak inşa edildiğini belirtti. HOPADAN ÇAY fabrikası büyük hedefler içermektedir’ dedi.

Sözlerine ‘fabrikamıza büyük sermaye harcayarak bir kısmını devletten teşvik alarak açmış bulunmaktayız yaklaşık olarak 70 kişinin ekmek yiyeceği çay fabrikasına günlük 50 ton yaş çay alınacak bölge üreticimiz Tamamıyla rahatlayacak prensibimiz dürüst ve ideal şekilde süreli olmaktır. Özellikle Artvin bölgesinde Özel sektör neden olan güvensizliği tamamıyla kırmak istiyoruz şunu çok iyi biliyoruz ki Artvin halkı tamamıyla fabrikamıza sahip çıkacaktır. Bu nedenle fabrikamızın ismini HOPADAN ÇAY olarak seçtik iyi bir seçim yaptığımıza inanıyorum’ şeklinde sürdürdü.

 

Fabrika dolaşıldıktan sonra gerçekleştirilen sohbette Kaymam bey fabrikayı çok beğendiğini ifade ederken, HTSO Başkanı AKYÜREK pazarlama konusunda profesyonel bir çalışma yapılmasının son derece önemli olduğunun altını çizdi. Kaliteli bir ürün hedeflediklerini ifade eden yetkili bu konularda da en iyi ve en profesyonel kurumlarla çalışmayı planladıklarını söyledi.

 

Gerçekleştirilen kısa sohbetin ardından Fabrika yetkilisi ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kaymakam Sayın ÖZKAN ve Oda yöneticilerimize teşekkürlerini iletti.

HOPADAN ÇAY FABRİKASI KAYMAKAM BEYLE BİRLİKTE ZİYARET EDİLDİ
HOPADAN ÇAY FABRİKASI KAYMAKAM BEYLE BİRLİKTE ZİYARET EDİLDİ