Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

ARTVİN VALİSİ MUHTEREM İNCE ODAMIZI ZİYARET ETTİ

  • 28.06.2016
  • hopatso

 

Son Valiler Kararnamesi ile Artvin’e atanan Vali Muhterem İNCE, ilk ziyaretlerini Arhavi ve Hopa’da gerçekleştirdi. İlk olarak Arhavi ziyaretlerini tamamlayan Vali İnce buradan Hopa’ya geçerek İlçe Kaymakamlığını ziyaret etti. İlçe kaymakamı Mehmet Ali ÖZKAN, Belediye Başkanı Nedim CİHAN ve Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman AKYÜREK tarafından kaymakamlık önünde karşılandı. Kaymakam ÖZKAN tarafından ilçenin genel yapısı hakkında brifing alan Vali İNCE, daha sonra geçtiğimiz hafta kendilerini makamında ziyaret eden ve yeni görevlerinde başarılar dileyen Hopa TSO Yönetimine iadeyi ziyarette bulundu.

 Hopa TSO yöneticileri tarafından bina girişinde karşılanan Vali, Oda meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen görüşmede Oda faaliyetleri hakkında bilgilendirildi. Hopa TSO olarak gerçekleştirilen ve başlatılan projeler hakkında Oda Başkanı AKYÜREK kısa bir sunum gerçekleştirdi. Özellikle Hopa Kemalpaşa bölgesinde kurulması yönünde çalışmaların hızla devam ettiği Organize Sanayi Bölgesi hakkında bilgiler verdi. Toplantıda bulunan Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül AKÇİÇEK de OSB hakkında Vali İnce’ye bilgi verdi.

Daha sonra ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan AKYÜREK, Vali İNCE’ ye ziyaretlerinin anısına küçük bir sunuş gerçekleştirdi. Oda ziyaretini tamamlayan Vali Sarp Sınır Kapısına giderek sahada bir dizi incelmelerde bulundu. İncelemelerin ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Vali İNCE ‘ İlçe kaymakamlığını ziyaret ederek ilçenin genel yapısı ve sorunlarını içeren detaylı brifing aldım. Ardından Hopa Ticaret ve Sanayi Odasına iadeyi ziyaret gerçekleştirdim. İlçenin ticaret potansiyeli ve oda üyelerinin karşılaştığı sorunları dinleyerek, bilgi alış verişinde bulunduk. İlçe esnafını ziyaret ederek, bir süre sohbet etme fırsatı buldum. Son olarak Sarp Sınır Kapısı’nı ziyaret ederek, gümrükte sürdürülen çalışmaları kendi gözümle yerinde inceledim. Sınır kapısından giriş-çıkış yapan ziyaretçilerin kapıda karşılaştıkları sorunların çözümüne yönelik yapabileceğimiz çalışmalar hakkında gümrük yetkililerimizle birlikte istişarede bulunduk. Kapıdan giriş ve çıkış yapan araç sürücüleri ile vatandaşların geçişlerini daha da hızlandırmak ve kuyrukları azaltmak amacıyla bazı çalışmalar içerisinde olacağız “diye konuştu

ARTVİN VALİSİ MUHTEREM İNCE ODAMIZI ZİYARET ETTİ
ARTVİN VALİSİ MUHTEREM İNCE ODAMIZI ZİYARET ETTİ
ARTVİN VALİSİ MUHTEREM İNCE ODAMIZI ZİYARET ETTİ