Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

BAŞKANIMIZ OSMAN AKYÜREK TOBB ODA BAŞKANLARI İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI

  • 08.08.2016
  • hopatso

 

4 Ağustos Perşembe günü saat 9.30’da TOBB İkiz Kulelerde TOBB Oda/Borsa Yönetim Kurulu Başkanları İstişare Toplantısı düzenlendi. Toplantıya Odamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanımız  Osman AKYÜREK katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU yaptığı açılış konuşmasında; “15 Temmuz’dan itibaren TOBB ve bağlı oda / borsaların gerçekleştirdiği eylemlerden bahsederek tüm oda borsa başkanlarına teşekkür ederek gurur duyduğunu ifade etti. Ülkemizin daha güçlü hale gelmesine katkı vermeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.” Hisarcıklıoğlu, “TOBB ve Oda-Borsa camiası olarak, dün olduğu gibi yarın da, demokrasiden, milletimizden, devletimizden yana olmaya devam edeceğiz” dedi.​

 

İstişare toplantısı sonunda TOBB Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’ nun başkanlığında aralarında Hopa Ticaret Odası Yön. Krl. Bşk. Osman AKYÜREK’ in de bulunduğu bir heyet; 14.00 da Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde, Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’ ı ziyaret etti. 1.5 saat süren toplantıda Sn. Cumhurbaşkanı tüm yönetim kurulu başkanlarına 15 Temmuz  gecesi yaşanan FETÖ’cü darbe girişiminin etkileri üzerine hitap etti. Sn. Cumhurbaşkanımız oda başkanlarını bundan sonra nasıl bir yol izleneceği konusunda da bilgilendirdi. Sn. cumhurbaşkanımız oda başkanları ile tek tek görüşerek il ve ilçelerde daha duyarlı ve dirayetli olmalarını yineledi.

Cumhurbaşkanlığı külliyesinden başbakanlık konutuna geçildi. Sn. başbakan Binali YILDIRIM tüm oda başkanlarına öğle yemeği ikram ettikten sonra Oda başkanlarına  hitaben yaptığı konuşmada 15 Temmuz darbe gecesi sonrası izlenecek yol konusunda bilgi verdi. Beraberinde faizlerin düşürülmesi, vergi afları ve ülke ekonomisi hakkında önemli çalışmalar yaptıklarını müjdeledi.

 

 

Başbakanlık konutundan ayrılıp TOBB  ikiz kulelerde istişare toplantısına devam edildi Sn. Rıfat HİSARCIKLIOĞLU ve Gümrük ve Ticaret Bakanı  Sn. Bülent TÜFEKÇİ başkanlığında yaklaşık 3 saat süren istişare toplantısında darbe ve ekonomi üzerinde bilgi alışverişi yapıldı. 

 

BAŞKANIMIZ OSMAN AKYÜREK TOBB ODA BAŞKANLARI İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI
BAŞKANIMIZ OSMAN AKYÜREK TOBB ODA BAŞKANLARI İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI
BAŞKANIMIZ OSMAN AKYÜREK TOBB ODA BAŞKANLARI İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI