Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

HOPA TSO HEYETİ ARTVİN VALİSİ SAYIN ÖMER DOĞANAY’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

  • 29.09.2016
  • hopatso

 

Son valiler kararnamesiyle ilimize atanan Ömer Doğanay’ın göreve başlamasının ardından Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Vali beyi makamında ziyaret etti. Oda Yönetim Kurulu ve meclis üyelerinden oluşan 9 kişilik heyete ilçe kaymakamı Mehmet Ali Özkan’da eşlik etti. Hopa TSO heyetinde Osman Akyürek, Reşat Aydın, Metin Karaman, Hasan Durmuş, Okan Poyraz, Zeki Yalçın, Şükrü Aydemir, Bülent Bayrak ve İsmet Başar yer aldı. Ziyarette ilk olarak konuklar kendilerini tanıtarak yapmış oldukları meslekleriyle ilgili bilgi verdiler.

Daha sonra Hopa TSO yönetim kurulu başkanı Osman Akyürek’in kısa bir sunum yaparak Hopa ilçesinin ticaretteki potansiyeli ve Organize sanayideki gereklilik konusunda bilgi paylaşımında bulundu. Akyürek “Hopa Orta Asya ya açılan önemli bir kapıyı bünyesinde barındırmakta olup, Limanıyla da stratejik bir konuma sahiptir. Lojistik sektöründeki TIR potansiyeli ile ilçe bazında ülkenin birinci sırasında yer almakta ve il olarak da Artvin’imizi dokuzunculuğa taşımıştır. Sarp kapısından yıllık yedi buçuk milyon kişi giriş çıkış yapmaktadır. Turizm potansiyeli de oldukça üst seviyededir. Balıklı şelalesi ülkemizdeki önemli ve en büyük şelalelerinden birisidir. Sayın kaymakamımızın gayretiyle buraya yol yapımı devam etmekte olup DOKA tarafından finanse edilmektedir” dedi. 
Hopa TSO’nun ziyaretinde ilçe kaymakamı Özkan “Hopa önemli bir ilçemiz, Balıklı şelalesi için biz üzerimize düşen görevi yapıyoruz. Tabiat parkı olabilmesi için girişimlerde bulunduk ve beklemekteyiz” dedi.

Vali Doğanay ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Doğanay “Hepinize başarılar diliyorum, sizler esnaf olarak vatandaşla bire bir temas halindesiniz, iş adamı olarak bünyenizde ki çalışanlarınıza aş veriyorsunuz, ‘sizlerin başarılı olması demek, devletimizin kazancı demektir’ bu nedenle tekrar başarılar diliyorum” dedi. 

Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen ziyaret sonrası Vali Doğanay Arhavi ilçesinde ki bir cenazeye katılması için makamdan ayrıldı.

HOPA TSO HEYETİ ARTVİN VALİSİ SAYIN ÖMER DOĞANAY’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
HOPA TSO HEYETİ ARTVİN VALİSİ SAYIN ÖMER DOĞANAY’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ