TERÖRÜ KINIYORUZ!

• 14.10.2016

Hopa sivil toplum örgütleri son zamanda yaşanan terör olaylarını ortak deklere yayınlayarak kınadılar. Hopa ticaret ve sanayi odasında toplanan esnaf odası, şoförler odası, taşıyıcılar kooperatifi başkanları adına Hopa ticaret ve sanayi odası başkanı Osman Akyürek açıklamada bulundu. Akyürek ülkemizde doğu ve güneydoğu Anadolu bölgesinde son zamanlarda hızla artan özellikle 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yoğunlaşan terör olaylarını Hopa da ki 4 sivil toplum örgütü olarak lanetliyoruz. Ancak diğer sivil toplum örgütlerinin de bizimle aynı fikri paylaştıklarını biliyoruz önemli olan ülkede birlik ve beraberliği sağlamaktır bunu sağlamak istemeyen tüm örgüt ve girişimleri bu terör belasını başımıza salan bütün oluşumları kınıyoruz. Terör ülkenin neresinde olursa olsun lanetle kınıyoruz şehitlerimize Allahtan rahmet ailelerine de metanet diliyoruz dedi.

TERÖRÜ KINIYORUZ!