Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

HOPA’DA AMATÖR SPOR HAFTASI ÖDÜL VE KAPANIŞ TÖRENİ YAPILDI

  • 18.10.2016
  • hopatso

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından 10-16 Ekim 2016 tarihleri arasında her yıl geleneksel olarak düzenlenen Amatör Spor Hopa Kapalı spor salonunda düzenlenen çeşitli sportif etkinliklerle kutlandı.

Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Hopa Kapalı Spor Salonunda düzenlenen törene Kaymakam Mehmet Ali Özkan, Belediye Başkanı Nedim Cihan, Emniyet Müdürü Hakan Ülkü, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İlhan Şenlik, Akparti İlçe Başkanı İlyas Güven, Hopa TSO Başkanı Osman Akyürek, HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer, İl Genel Meclisi Üyesi Ömer Ustabaş, Milli Eğitim Şube Müdürleri Sezai Aydın ve Aytekin Gürbulak ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Hopa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde her yaştan insanın spor yapabileceği, düzenli fiziksel aktiviteleri yaygınlaştırmak ve yeni bireylerin spora kazandırılmasını sağlamak için amacıyla düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında masa tenisi, futbol ve satranç branşlarında müsabakalar düzenlendi.

Turnuva sonunda dereceye giren sporculara madalya ve katılım belgeleri düzenlenen ödül töreni ile sahiplerine takdim edildi. Amatör spor haftası kapanış programında, dereceye giren öğrencilere ve okullara kupa ve madalyaları takdim edildi.

Ödül töreninin de konuşan Kaymakam Özkan, ” Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yaştan insanın spor yapabileceği şekilde düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla ortaklaşa düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri yurdun her yerinde olduğu gibi ilçemizde de kutlanmaya devam ediyor. İlçe olarak en fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde spor sayesinde kurulan kaynaşma, dostluk ve arkadaşlıkların geleceğe umutla bakmamıza vesile olacağına inancım tamdır” dedi.

HOPA’DA AMATÖR SPOR HAFTASI ÖDÜL VE KAPANIŞ TÖRENİ YAPILDI
HOPA’DA AMATÖR SPOR HAFTASI ÖDÜL VE KAPANIŞ TÖRENİ YAPILDI