Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

KAYMAKAM GÖRÜKMEZ’DEN İADEYİ ZİYARET

  • 12.01.2017
  • hopatso

 Hopa’ya yeni atanan İlçe Kaymakamı Ferit GÖRÜKMEZ Hopa Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu. Göreve atandığı günden itibaren kaymakamlık makamında gerçekleşen hoş geldiniz ziyaretlerine, ilçenin en büyük sivil toplum kuruluşlarının başında yer alan Hopa Ticaret ve Sanayi Odası yönetim ve meclis kurullarından oluşan bir heyette Kaymakam GÖRÜKMEZ’ i ziyaret etmişti.

Yoğun ziyaretlerin tamamlanmasıyla kenti daha iyi tanımak amacıyla iadeyi ziyaretlere başlayan Kaymakam GÖRÜKMEZ ilk olarak Hopa Ticaret ve Sanayi Odası’na geldi. Ziyarette Oda Başkanı Osman Akyürek, Meclis Başkanı Reşat Aydın, Yöneticiler Zekeriya Yalçın, Hasan Durmuş, meclis üyeleri Kemal Gazioğlu ve İsmet Başar yer aldılar. Hopa TSO’nun yeni hizmet binasında başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, ilçenin, Sarp Kapısı’nın ve Tır parklarının sorunları ve çözüm önerileri konuşuldu. Kaymakam GÖRÜKMEZ “Ticaretin merkezi olan Hopa’da yapmış olduğunuz bir bina için sizlere teşekkür ediyorum. Bina gündüz ayrı, gece ayrı bir ahenk katıyor Hopa’ya. Bizimde kaymakamlık binamızın inşaatına başlanması için mevcut binamızı boşaltıyoruz. Yeni bina yapılana kadar sizin misafiriniz olacağız” dedi.

Oda Başkanı Osman AKYÜREK’ de konuşmasında “Sizin bu sözleriniz bizi memnun ediyor, burada Karadeniz’in en akıllı binalarından birini yaptık. Bazı eksiklerimiz olmasına rağmen oda olarak hizmet vermeye başladık, bazı kiracı şirketlerimiz de yerleşiyorlar, sizin de buraya gelmenizle birlikte ay sonuna kadar yüzde seksen oranında binamız sakinleri yerleşmiş olacak. Burada bölgenin ticaret merkezi olacağımıza olan inancımız tamdır” dedi.

Kaymakam GÖRÜKMEZ, Başkan Akyürek ve beraberindeki ekip daha sonra kaymakamlık makamı ve yazı işleriyle birlikte kaymakamlık sekretaryasının taşınacağı dördüncü katta incelemelerde bulundu. Birkaç küçük aksaklıkların giderilmesi için Oda Başkanı Akyürek bina şantiye şefi Özgüç VAYİÇ’ e talimat verdi. Kaymakam GÖRÜKMEZ’ de Yazı İşleri Müdürü Kemal Yıldız’dan işlerin takip edilmesi ve hafta sonu taşınma işlerinin gerçekleştirilmesini istedi.

KAYMAKAM GÖRÜKMEZ’DEN İADEYİ ZİYARET
KAYMAKAM GÖRÜKMEZ’DEN İADEYİ ZİYARET