HOPA TSO 5. GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

• 21.06.2017

Hopa Ticaret ve Sanayi Odasının her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar buluşmasına Artvin Valisi Sayın Ömer DOPĞANAY ve bürokrasinin önemli temsilcileri katıldı.

Hopa'da Terzioğlu otelinde havuz başında düzenlenen iftar yemeğine, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Tilki, Hopa Kaymakamı Ferit Görükmez, Sarp Mülki İdare Amiri ve Vali Yardımcısı Mehmet Ali Öztürk, Hopa Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Uzun, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, diğer kamu kurumlarının idarecileri, Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek, yönetim kurulu üyeleri, STK temsilcileri ve 400 civarında davetli katıldı.

İlçe müftüsünün okuduğu ezanla birlikte açılan orucun ardından konuşma ve plaket sunumları gerçekleştirildi. Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının ön plana çıktığı ay olduğunu belirterek, geleneksel hale getirdikleri iftar yemeğinde oda üyeleri ve davetlilerle birlikte oruç açmanın maneviyatını yaşadıklarını söyledi. Akyürek, iftar programında ayrıca dört yıllık görevleri döneminde ki oda faaliyetleri hakkında kısaca bilgilendirmede bulundu.

Vali Doğanay, Hopalı işadamlarıyla iftar yemeğinde bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Doğanay ayrıca, Hopa'nın Artvin ticaretinin kalbinin attığı bir ilçe olduğunu belirterek,  Hopa'nın hem Artvin için hem de Türkiye için çok önemli bir ilçe olduğunu söyledi.

Vatandaşlarla sıcak ve samimi bir ortamda bir süre sohbet ederek sorun ve taleplerini dinleyen Vali Doğanay, tüm İslam âleminin yaklaşan kadir gecesini ve ramazan bayramını kutladı.

Program, odaya kayıtlı işadamlarına hizmetlerinden girişimciliklerinden dolayı verilen plaket takdimi ile sona erdi.

HOPA TSO 5. GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ