HOPA ARAMA KURTARMA DERNEĞİ (HOPAK) FARKINDALIK ZİYARETLERİ KAPSAMINDA ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 09.01.2018

24 Ağustos tarihinde ilçemizde yaşanan sel felaketi sonrası Hopa Ticaret ve Sanayi Odasının girişimleri ile kurulan ve kısa sürede teknik donanımını üst seviyelere çıkaran Hopa Arama Kurtarma Derneği (HOPAK) farkındalık yaratmak için STK ve kamu kurumlarına gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Odamızı da ziyaret etti.

Arama kurtarma faaliyetlerinin önemine dikkat çekmek amacıyla yapılan ziyarete Dernek Başkanı Gökhan BIYIKLI öncülüğünde dernek bünyesinde gönüllü olarak faaliyet gösteren üyeler katıldı. Hopa TSO Yön. Krl. Bşk. Osman AKYÜREK ve Kurul Üyesi Şükrü AYDEMİR tarafından karşılanan Dernek üyeleri kendilerini tanıtarak dernek olarak neleri hedefledikleri ve amaçları hakkında bilgiler verdiler. Kuruluş aşaması dâhil Oda olarak HOPAK’ a verilen destek için teşekkür eden dernek üyeleri derneğin operasyonel kapasitesi, bugüne kadar katıldıkları arama kurtarma çalışmaları ve dernek bünyesinde üyelere verilen eğitimler hakkında oda yöneticilerini bilgilendirdi.

Görüşmenin sonunda Hopa TSO Başkanı Osman AKYÜREK’ e adının yazıldı Operasyon tişörtü takdim edildi.