HOPA TSO YAKLAŞAN TURİZM SEZONUNU MASAYA YATIRDI

• 15.03.2018

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası 2018 yılı turizm sezonunun yaklaşması üzerine odamız üyesi Turizm Sektöründe faaliyet gösteren firmaların temsilcileri ile bir araya gelerek sezon önce kurumsal olarak yapılması gereken hazırlıkları masaya yatırdı. Özellikle tur otobüslerinin geçişlerinde sıkıntı yaşanmaması için yolcuların sıcak havalarda araçlar içinde beklememesi için çalışma yapılmasına ilgili makamlarla görüşülerek bu tarz aksaklıkların yaşanmaması için önceden tedbir alınması yönünde fikir birliğine varıldı.

Bu doğrultuda Hopa TSO öncülüğünde 16 Mart Çarşamba günü saat 14.00 Sarp Mülki İdare Amirliğinde turizm toplantı gerçekleştirilmesine karar verildi. Yapılacak toplantıda 15 yaş altındaki vatandaşların kimliklerinde fotoğraf talep edilmesi, tescil işlemlerinde yaşanan gecikmeler, Gürcistan Cumhuriyeti ile resmi görüşmeler yapılması gibi konuların gündeme getirilmesi kararlaştırıldı.

HOPA TSO YAKLAŞAN TURİZM SEZONUNU MASAYA YATIRDI