GÜRTİAD ONURSAL BAŞKANI ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 21.05.2018

Gürcü ve Türk İş Adamları Derneği eski Yönetim Kurulu Başkanı ve yeni dönem GÜRTİAD Onursal Başkanı Kenan YILDIRIM, Türk İşadamlarından Mustafa BAĞLAMAÇ ve Emre KAVAZ odamıza ziyaret gerçekleştirdiler. Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK misafirlerini makamında ağırladı.

Onursal Başkan YILDIRIM Hopa Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimlerindeki başarılarından ötürü AKYÜREK ve kendi aracılığıyla Meclis üyelerini tebrik ederek Hopa’ya hayırlı olması temennisinde bulundu. Türk İş Adamları da AKYÜREK’ e seçimlerde üstün başarı sergilediğini ve güven tazelediğini belirterek tebrik etti.

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK misafirlerine ziyaretlerinden ötürü duyduğu memnuniyetini dile getirerek teşekkürlerini iletti. Yapılan sohbetlerde Gürcü ve Türk iş adamlarının ortak proje çalışmaları, iki ülkenin ekonomisi ve Derneğin gelecekteki hedefleri hakkında fikir alış verişinde bulundular. Daha sonra heyet odadan ayrıldı.

GÜRTİAD ONURSAL BAŞKANI ODAMIZI ZİYARET ETTİ