Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

HOPA TSO BÖLGE ODALARINI ZİYARET ETTİ

  • 18.07.2018
  • hopatso

 

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası bölge odaları arasındaki işbirliği ve koordinasyonun güçlendirilmesi maksadıyla sahil bölgesindeki üç odayı ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK, Meclis Başkanı Gökhan BIYIKLI, Meclis Üyesi Bülent BAYRAK ve Meriç Burçin ÖZER’ den oluşan Hopa heyeti öğleden sonra yaptığı ziyaretlerde sırasıyla Ardeşen, Pazar ve Rize Ticaret ve Sanayi Odaları ile kısa süren görüşmeler gerçekleştirdi.

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti

Hopa TSO heyeti Oda seçimlerinin gerçekleştirildiği dönemde kendilerini ziyaret eden Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odasına iadeyi ziyarette bulundu. Yönetim Kurulu Başkanı İsmail KUYUMCU, Meclis Başkanı Cemal Cahit AKBENİZ, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ali TEKTAŞ, Şenol MORAL ve Yönetim Kurulu Üyesi Erdal SARAL tarafından karşılanan heyet ekonomi ve ilçeler arası ilişkiler hakkında fikir alışverişi gerçekleştirdi. .

Başkan İsmail KUYUMCU ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirerek Hopa TSO’ya teşekkür etti ve ziyaretin anısına AKYÜREK’e plaket taktim etti. Görüşmede iki odanın faaliyetleri ve projeleri ele alındı. Bölgesel olarak turizm sektöründeki işbirliğini geliştirilmesi, bölgesel refahın artırılması, ekonominin geliştirilmesi ve işbirliğinin sağlanması konuları ele alındı.

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti

Hopa TSO heyeti Ardeşen’in ardından Pazar Ticaret ve Sanayi odasını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Neşet ÇAKIR, Meclis Başkanı Turan KARAHAN, Meclis Başkan Yardımcısı Orhan SAYMAZ ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan ÇAKMAK ile kısa süreli sohbet gerçekleştirdi.

Pazar TSO Yönetim Kurulu Başkanı Neşet ÇAKIR Hopa TSO heyetini ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti. AKYÜREK de misafirperverliğin ’den ötürü mevkidaşına teşekkürlerini sundu. Karşılık sohbette birlik ve beraberliğin önemine dayanışmanı gücüne işbirliğinin iki ilçe için kaynaşmaya, bütünleşmeye ve kenetlemeye katkı sağlayacağı ve bunun da bölge ekonomisinin gelişmesinin önünü açacağı konusunda fikir birliği sağlandı.

Rize Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti

Hopa TSO heyeti iadeyi ziyaret kapsamında son olarak Rize Ticaret ve Sanayi Odasına ziyaret gerçekleştirdi. Heyet Rize TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz KARAMEHMETOĞLU, Meclis Başkanı Şükrü CEVAHİR, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Murat ARTAN, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ahmet Arif METE ile Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Mürteza AĞUN, Hamza TÜYLÜOĞLU, İsmail Selim BİLGİN, Mehmet TAŞKIN, Mehmet ÜZÜMCÜ ve Murat YETİMOĞLU tarafından karşılandı.

Gerçekleşen ziyarette bölgemizdeki gelişmeler ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu. Yapımına devam edilen ve Rize ile Artvin’in ekonomisine büyük katkı sağlayacak olan Havalimanı projesi ve Samsun Sarp Demiryolu Projesi ile ilgili görüş alışverişlerinde bulunulan toplantıda, projeler ile ilgili gereken işbirliğinin en üst düzeyde devam edeceği vurgusu yapıldı.

HTSO Başkanı AKYÜREK yaptığı değerlendirmede KARAMEHMETOĞLU TOBB Yönetim Kurulu Üyeliğinin son derece önemli olduğunu ve bölgenin camiadaki temsilcisi e adeta eli ayağı olduğunu ifade etti.

Ziyaretin son bölümünde karşılıklı plaket sunumu gerçekleştirildi. 

HOPA TSO BÖLGE ODALARINI ZİYARET ETTİ
HOPA TSO BÖLGE ODALARINI ZİYARET ETTİ
HOPA TSO BÖLGE ODALARINI ZİYARET ETTİ
HOPA TSO BÖLGE ODALARINI ZİYARET ETTİ
HOPA TSO BÖLGE ODALARINI ZİYARET ETTİ
HOPA TSO BÖLGE ODALARINI ZİYARET ETTİ