Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

HOPA TSO ÜYELERİ EFLASYONLA MÜCADELE PROGRAMINA TAM DESTEK

  • 17.10.2018
  • hopatso

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB), Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı'na katkıda bulunmak amacıyla; 81 il ve 160 ilçede bulunan 365 oda ve borsa nezdinde başlattığı çalışmaya Hopa Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinden tam destek geldi.

Trend Giyim Mağazası sahibi Erol AKBIYIK başlatılan kampanyaya dahil olarak tüm ürünlerinde enflasyonla mücadele kapsamında etiket fiyatından %10 indirim uygulayacaklarını ve 3 ay boyunca kampanyaya desteklerini sürdüreceklerini ifade etti.

Özçeyiz Mobilya Talat Akbıyık ve Yücel AKBIYIK, enflasyonla mücadele seferberliğine destek olmak ve enflasyonu aşağıya çekmek amacıyla tüm ürünlerin satışlarında indirim yapacaklarını duyurdu.

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman AKYÜREK enflasyonla mücadele programına destek veren Trend Giyim ve Özçeyiz mobilya firmalarını ziyaret ederek ürün satışlarında %10 indirim yaparak, ekonomi programına destek oldukları için TOBB birliğini temsilen Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olarak teşekkür ediyorum dedi.

Kampanyaya dahil olan tüm firmaların isimleri Birlik merkezi ile paylaşılacak ve düzenlenecek ödül törenine davet edilecekler.

HOPA TSO ÜYELERİ EFLASYONLA MÜCADELE PROGRAMINA TAM DESTEK
HOPA TSO ÜYELERİ EFLASYONLA MÜCADELE PROGRAMINA TAM DESTEK