Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

BAĞIMLILIKLA MÜCADELE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

  • 08.11.2018
  • hopatso

 

Hopa Kaymakamı Sayın Abdurrezzak Canpolat başkanlığında Hopa TSO meclis toplantı salonunda yapılan Bağımlılıkla mücadele toplantısında mücadelede geline aşama değerlendirildi. Toplantıya katılan Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ve Hopa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Küçükali verilen süreç hakkında değerlendirmede bulundular.

İki başkan yaptıkları değerlendirmede daha önceki toplantılarda alınan kararlara neticesinde yapılan uygulamalar sonucunda önemli aşamalar kaydedildiğini, istatistiklere bakıldığında 80 uyuşturucu kullanıcısının %80’inin Gürcü uyruklu ve %20’sinin türk olduğu ve bunlarında 4-5 tanesinin Hopalı olduğunu ifade ettiler. Uyruğuna bakılmaksızın bu illetin tamamen ortadan kaldırılmasının önemli olduğu ancak yine de ilçemizin gençlerinde uyuşturucu bağımlılığında azalma olmasının sevindirici olduğunu dile getirdiler.

Akyürek ve Küçükali ‘biz STK temsilcileri olarak Hopa’da uyuşturucu kullanım yoğunluğunun azaldığını ve ilçemizle hiçbir bağının kalmadığını kamuoyu ile paylaşmak isteriz. Hopa’nın; kültürü, insanı, ticareti ve doğal güzellikleri ile anılmaya devam etmesini temenni ediyoruz’ ifadeleriyle sözlerini sonlandırdılar.  

BAĞIMLILIKLA MÜCADELE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
BAĞIMLILIKLA MÜCADELE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ