Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

HOPA TSO ARALIK AYI PERSONEL TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

  • 03.12.2018
  • hopatso

Hopa TSO personeli aylık olağan toplantısını 3 Aralık Pazartesi günü Oda Genel Sekreteri Hamdi YILDIRIM başkanlığında meclis toplantı salonunda 8 personelin katılımı ile gerçekleştirildi. Toplantı gündem maddeleri, ‘Akreditasyon çalışmaları ve Stratejik plan hazırlıkların değerlendirilmesi, 2019 yılı personel eğitim taleplerinin değerlendirilmesi, personel dilek ve temennilerin alınması’ maddeleri görüşüldü.

Gündemin birinci maddesine geçilerek akreditasyon ABİGEM tarafından hazırlanan proje DOKA’dan alınan destek kapsamında 2019-2020 stratejik planı çalışmaları başladığı bu kapsamda daha önceki stratejik planı hazırlayan Yüksel VARDAR ile çalışılacağı paydaş analizleri ile ilgili kurumsal çalışmaların başlatıldığı aktarıldı. Bu kapsamda danışman Yüksel VARDAR’ ın 13-14 Aralık tarihlerinde odamızı ziyaret edeceği gerekli çalışmaların danışman önderliğinde akreditasyon sorumlusu ve diğer tüm personel le çalışmaların başladığı aktarıldı.

Gündemin ikinci maddesine geçilerek 2019 personel eğitim planı talepleri değerlendirildi. 2018 yılındaki düzenlenen eğitimci sonuçları göz önünde bulundurularak çalışma yapılmasına, birimlerden daha sonra gelen eğitim taleplerin alınacağı personele aktarıldı.

Gündemin üçüncü maddesine geçilerek personel görüş ve talep soruldu talep olmadığı kayıt altına alındı.

Gündemde görüşülecek başka madde kalmadığından toplantı sona erdi.

HOPA TSO ARALIK AYI PERSONEL TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ