HOPA TSO BATUMİ BUİLD 2018 FUARINA KATILDI

• 10.12.2018

Bu yıl 8. si düzenlenen Gürcistan Uluslararası Yapı, İnşaat, Emlak ve Yeni Teknolojiler Fuarı BATUMI BUILD 2018’ e Hopa Ticaret ve Sanayi Odası ve üyeleri katılarak stant açtı. Üyelere yapılan çağrı sonucu Osman DEMİRCİOĞLU, Hakan ARSLAN, Fatih ALTUNKAYA ve Şenol UZUN fuara katılarak burada stant açıp kendi ürün ve hizmetlerin tanıtımını gerçekleştirdiler. Üyeler ve oda yöneticilerinden oluşan 12 kişilik heyet 7 Aralık Cuma günü Euphoria Otel’de gerçekleştirilen açılışa katılarak stantları ziyaret ettiler.

Hopa TSO ve Üyelerin açtığı stantlara Acara Özerk Cumhuriyeti Hükümet Başkanı Tornike Rijvadze, Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, Türkiye Cumhuriyeti Batum Başkonsolosu Makbule Koçak,  Kemalpaşa Kaymakamı Mehmet Kemal AKINAR, Hopa Kaymakamı Abdurrezzak, Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Kurt, Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İrfan Yıldırım, Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Kesimal, Borçka Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eşref Merttürk, Trabzon Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu ve Gürcistan halkı ziyaret etti. Hopa TSO standında coğrafi işareti alınmaya çalışılan Hopa Laz Böreği ve hamsili ekmek büyük ilgi gördü. İkram edilen Hopa Laz Böreği ve hamsili ekmeğin tadı ve lezzeti beğenileri topladı.

Gürcü yetkililerinin ve Başkonsolossun stat ziyareti sırasında kısa bir konuşma gerçekleştiren HTSO Yön. Krl. Bşk. Osman AKYÜREK, Gürcistan ve Türkiye arasında kardeşlik köprülerinin çok uzun zaman önce atıldığını ve her gün daha yukarılara çıkan ekonomik ve sosyal ilişkiler geliştirildiğini ifade ederek, bu fuara da sektörde faaliyet gösteren üyelerin tanıtımı için katıldıklarını ifade etti.

HOPA TSO BATUMİ BUİLD 2018 FUARINA KATILDI