Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

HOPA İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİN'DEN ODAMIZA ZİYARET

  • 14.02.2019
  • hopatso

Hopa iktisadi ve idari bilimler fakültesi Dekan Yrd.  Murat BERBEROĞLU, Dekan Yrd. Uğur UZUN, Arhavi MYO Müdürü Fikret SÖZBİLİR ve İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Orhan ŞİMŞEK odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK, Meclis Başkanı Gökhan BIYIKLI ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şükrü AYDEMİR ile bir araya geldiler.

17-19 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Artvin Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi’ hakkında Başkan AKYÜREK’ e bilgi verdi. ‘’Kongreye yaklaşık 150 ile 200 kişi arasında katılım olması beklendiği, Türkiye ve dünyadan çeşitli Üniversitelerin yer olacağı, Sosyal birimler içinde çeşitli alanlarda ( iktisat, işletme, kamu yönetimi ) gibi sunumların yapılacağı ve kongrenin Artvin’e hem akademik hem de turistlik yönden büyük katkısı olacağını’’ ifade ettiler.

AKYÜREK ‘ yapılacak kongrenin Artvin açısından önemli bir çalışma olacağını, şehrimizde bu tür organizasyonlar bizi gururlandırır.  Bu girişimde bulunmanızdan ötürü sizlere teşekkür ediyorum. TOBB camiası olarak bizler eğitime çok önem veriyoruz bu anlamda Kongre kapsamında Hopa TSO olarak üzerimize düşen ne varsa maddi ve manevi her türlü destekte bulunacağız’  ifadelerini kullandı.

HOPA İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİN'DEN ODAMIZA ZİYARET