Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

HOPA TSO OKUL SEKTÖR İŞBİRLİĞİ TOPLANTISINA KATILDI

  • 19.03.2019
  • hopatso

             İlçe Milli Eğitim müdürlüğü bünyesindeki meslek okulların sektörle işbirliğini güçlendirmek, sahada ihtiyaç duyulan, aranan elamanlara hangi alanlarda ihtiyaç duyulduğu konularında istişarelerde bulunmak,  ilçemizin ilgili sektörlerde gelişime açık alanlarını tespit edip, bu doğrultuda işbirliği içerisinde çalışmaları yürütmek amacıyla ilçemizde faaliyet gösteren paydaş kurumlar ve Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri yöneticileri bir araya geldi.  

            Toplantıya Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai AYDIN, Şube Müdürü Ümit ASLAN, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Yaşar UZUNER,  ortaokul yöneticileri ve mesleki ve teknik Anadolu lisesi yöneticileri katıldı.

            Toplantıda Okul Müdürü Serkan BEKTAŞ ilçede ve okulda yapılan mesleki eğitim çalışmaları konusunda bir sunum gerçekleştirdi. BEKTAŞ’ın yaptığı sunumda mesleki ve teknik eğitimin amacı, mesleki ve teknik eğitimin öncelikleri, mesleki ve teknik eğitimin sorunları, mesleki ve teknik eğitimi cazip hale getirmek için öneriler, okulumuzdaki alan ve dallar, öğrenci sayıları, işletme öğrenci sorunları ve ilçemizde mesleki eğitimde öğrenci sayısının artırılması konularında bilgilendirme yaptı.

            Sektör temsilcileri ve okul müdürlerinin görüş ve önerilerinin alınmasıyla devam eden toplantı, uygulamada yaşanan sorunlara yönelik verilen cevaplarla sona erdi.

“GEL HADİ GEL MESLEK LİSESİNE DEĞER KATALIM ÜLKENİN DEĞERİNE”

HOPA TSO OKUL SEKTÖR İŞBİRLİĞİ TOPLANTISINA KATILDI
HOPA TSO OKUL SEKTÖR İŞBİRLİĞİ TOPLANTISINA KATILDI