RAMAZAN AYI GIDA YARDIMLARI DAĞITILDI

• 24.05.2019

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından her yıl düzenli olarak yapılan ramazan ayı gıda yardımları 2019 yılı kapsamında Meclis üyeleri ve oda üyeleri aracılığıyla dağıtılmaya başlandı.

Hopa Kaymakamı Sayın Abdurrezzak CANPOLAT, Hopa Belediye Başkanı Taner EKMEKÇİ’ in da katılımıyla bir depoda başlanan dağıtımda yardım paketleri ihtiyaç sahiplerine teslim edilmeye başlandı. CANPOLAT yaptığı değerlendirmede ‘ Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından fakru zaruret içinde ve muhtaç durumda olan ailelere ramazan yardımı yapıldı. Hopa Ticaret ve Sanayi Odası’nın da bu yardımlar kapsamında yanlarındayız’ ifadelerini kullandı.

HTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK yaptığı değerlendirmede Sivil Toplum Kuruluşu olarak vatandaşlarımıza sahip çıkmak ve sosyal destekte bulunmak önemli husustur. Bayram öncesi yapılan bu yardımlarla ailelerin yüzünü bir nebze de olsa güldürdüysek ne mutlu bizlere ’dedi.

RAMAZAN AYI GIDA YARDIMLARI DAĞITILDI