MAYIS AYI MESLEK KOMİTESİ TOPLANTILARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

• 30.05.2019

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Mayıs ayı Meslek komiteleri toplantısını oda meclis toplantı salonunda Meslek komitesi temsilcilerin katılımıyla gerçekleştirdi. Meslek komitesi toplantıların gündem maddeleri, Ardeşen TSO ile karma Meclis Toplantısı ve komite üyelerin görüş ve talepleri alınması maddeleri değerlendirildi.

Gündemim birinci maddesine geçilerek haziran ayında yapılacak olağan oda meclis toplantısını Ardeşen TSO Meclis Üyeleri ve Meslek komitesi üyelerinin katılımıyla Odamız ev sahipliğinde 5 Meslek Komitemizle karma olarak 9. Kat Atatürk Konferans salonunda gerçekleştirileceği komite üyelerine aktarıldı. Toplantıda ilçeler arasında turizm sektöründe iş birliği, dış ticaret, çay üretimi, özel sektörün çay alımı ve çay işçi sorunu gibi konuların gündeme getirilmesine karar verilmiş olup toplantı tarihine kadar meslek komitesi üyelerin iki ilçe ve bölgeyi etkilediğini düşündüğü konu başlıklarını oda genel sekreterine iletmesine karar verildi.

Gündemin ikinci maddesine geçilerek komite üyelerinin görüş ve talepleri alınarak talep olmadığı kayıt altına alındı.

Gündemde görüşülecek madde kalmadığından toplantı sona erdirildi.

MAYIS AYI MESLEK KOMİTESİ TOPLANTILARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ