BAŞKAN AKYÜREK, TÜRKİYE-KKTC TİCARET ODASI FORUMU EKONOMİ KONFERANSINA KATILDI

• 08.07.2019

Kıbrıs Türk Ticaret Odası ve TOBB iş birliğinde KKTC'nin başkenti Lefkoşa'da düzenlenen Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu I. Ekonomi Konferansı'na; TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, KKTC Başbakanı Tatar, Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri,  Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkanı Turgay Deniz ve Odamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek katıldı.

Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek, Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu kapsamında ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdi. Toplantıda Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakan Yardımcısı Sn. Rıza Tuna ile Sarp Gümrüğünde yaşanan sorunlar hakkında fikir alışverişi yaptı. Akyürek Toplantı sonrasında TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu ve Kıbrıs Başbakanı Ersin Tatar ile akşam yemeğinde bir araya gelerek karşılıklı sohbet gerçekleştirdi.

BAŞKAN AKYÜREK, TÜRKİYE-KKTC TİCARET ODASI FORUMU EKONOMİ KONFERANSINA KATILDI