ARHAVİ BELEDİYE BAŞKANI VASFİ KURDOĞLU ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 07.08.2019

Yerel seçimler sonrası ildeki belediyeleri ziyaret eden Hopa TSO Yönetimine Arhavi Belediye Başkanı Vasfi KURDOĞLU iadeyi ziyarette bulundu.

Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek, Meclis Başkanı Gökhan Bıyıklı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Okan Poyraz ve Şükrü Aydemir, Meclis Üyeleri Alişan Ender Topaloğlu, Hüseyin Yazıcı ve İsmet Başar tarafından Odada karşılanan Belediye Başkanı misafirperverlikten dolayı Oda yöneticilerine teşekkür etti.

Başkanlık koltuğuna oturduktan sonra Arhavi Belediyesi olarak gerçekleştirdiği çalışmaları anlatan Kurdoğlu Arhavi festivali için yürütülen faaliyetleri aktararak Oda yöneticilerini festivale davet etti.

Başkan Akyürek kendisine görev süresi boyunca başarılar dilerken bölgesel konularda birlikte çalışmaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti. Ziyaretin anısına Kurdoğlu’na plaket taktim edildi.

ARHAVİ BELEDİYE BAŞKANI VASFİ KURDOĞLU ODAMIZI ZİYARET ETTİ