GARANTİ BANKASI HOPA ŞUBESİNDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

• 28.01.2020

Garanti Bankası BBVA Hopa Şube Müdürlüğü görevini yürüten Köksal Alşan Rize’nin Ardeşen ilçesine atanmasının ardından gerçekleştirdiği veda ziyaretleri kapsamında Odamızı ziyaret etti.

Hopa Şubesine atanan Fedai İmancı ile birlikte Oda Başkanı Osman Akyürek’i ziyaret eden Köksal Alşan görev değişikliği yaptığı meslektaşı ile Akyürek’i tanıştırdı.

Başkan Akyürek görev yaptığı süre boyunca önemli hizmetlere imza atan Alşan’a ilçedeki ekonomik hayata katkılarından Hopa TSO ve İş insanları adına teşekkür ederek iletişim ve sosyal ilişkiler noktasındaki başarılı duruşunun önemini dile getirdi.

Akyürek’in yeni şube müdürü İmancı’ya atamanın ilçemize ve kendisine hayırlı olması temennisini iletirken, eski şube müdürü Alşan’a yeni görevlerinde başarılar diledi.

GARANTİ BANKASI HOPA ŞUBESİNDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ