ODAMIZA VERGİ HAFTASI ZİYARETİ

• 24.02.2020

24 Şubat-01 Mart tarihleri arasında vergi haftası etkinlikleri kapsamında, Vergi Dairesi Müdürü Sayın Yener DEMİR, Müdür yardımcısı Sayın Melek ŞAHİN, Gelir Uzmanı Ayşe YILDIZ, Elmas ÜÇÜNCÜ, Aydın YAZICI ve Fatih TAŞTAN odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK, Meclis Başkanı Gökhan BIYIKLI, Yönetim Kurulu Üyesi Hakan ARSLAN ve Meclis Üyesi Yener BALKAYA ile bir görüşme gerçekleştirdiler.

Başkan AKYÜREK ‘Vergi Haftası nedeniyle bütün vergi teşkilatının, yöneticilerinin ve vatandaşların haftasını tebrik ederek Vergi Mükellefleri ve oda üyeleri hakkında sohbet gerçekleştirdi.

Vergi Dairesi Müdürü Yener DEMİR ‘Vergi ülkemizin önemli bir konusundur son yıllarda tahsilatların düşük olduğu ve bunun artırılması için çalışma yapıldığını Başkana aktardı.

ODAMIZA VERGİ HAFTASI ZİYARETİ