HOPA TSO MAKRİALİ KİLİSESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

• 13.05.2020

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK ve Yönetimi, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül AKÇİÇEK, Başkan Vekili ve Meclis Üyemiz Arif LOKUMCU ve Belediyenin Teknik ekibiyle birlikte Makriali kilisesine giderek yerinde inceleme yaptılar.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül AKİÇEK; Kilisenin etrafının temizlenmesi ve temizlik bittikten sonra bir düzenleme yapılarak korunma altına alınması ve tüm çalışmaların belediye tarafından yapılacağını aktardı. Başkan AKÇİÇEK Kilisenin restorasyon projesinin Hopa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapmasını talep etti.

Hopa TSO Başkanı Osman AKYÜREK;  Hopa TSO olarak Makriali kilisesinin restorasyon projesine destek vererek bir mimar ile görüşülerek proje çalışması yaptırılmasına karar verdik. Kilisenin Turizme kazandırılması için Restorasyon projesi çalışmaların hızlandırılması ve kaynak sağlamak için tüm komu ve özel kuruluşlarla iletişime geçerek kısa zamanda kaynak sağlayarak projenin tamamlanmasına karar verdik.

HOPA TSO MAKRİALİ KİLİSESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU