HOPA TSO VE ARDEŞEN TSO CHP HOPA İLÇE BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

• 15.05.2020

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK ve Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail KUYUMCU ve Yönetimleri ile birlikte CHP Hopa İlçe Başkanlığını ziyaret ederek Başkan Şükrü AYDEMİR’ i ile bir araya geldiler.

Gerçekleşen ziyarette,  Ardeşen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Tektaş,  Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hakan ARSLAN, CHP Hopa ilçe yönetimi üyelerinden Recai BÜYÜK ve A. Ecevit TURAN ziyarette yer aldılar.

Ardeşen TSO Başkanı İsmail KUYUMCU; COVİD 19 salgını sebebiyle ziyaretinize geç gelmek zorunda kaldım. CHP Hopa İlçe başkanlığı görevinde seni ve ekibini kutlar çalışmalarınızda başarılar dilerim. Dedi.  Başkan KUYUMCU Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odasının Gündeme getirdiği  “gülümsemeyi unutmayalım “  resmini AYDEMİR’e hediye olarak taktim etti.

HOPA TSO VE ARDEŞEN TSO CHP HOPA İLÇE BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ