HOPA TSO’DAN ÖNEMLİ ZİYARETLER

• 10.09.2020

Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek Kaçkar Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Recep Bilgin ve Dış Ticaret Bölge Müdür Yardımcısı Alp GİRAY ile birlikte Ardahan TSO, Çıldır Aktaş ve Türkgözü Sınır Kapısını ziyaret ederek yerinde incelemelerde bulundu.

Ziyarette Hopa TSO Meclis Üyesi Tolga Çakır Ticaret İl Müdürü Tülay Şenel, Gümrük ve Turizm İşletmeleri Çıldır Aktaş işletmesi Müdürü Özgür Karaarslan, Çıldır Aktaş Gümrük Müdürü Miraç Demirel, Posof Türkgözü Gümrük Müdürü Ahmet YILMAZ hazır bulundular.

Başkan Akyürek ziyaretlerle ilgili yaptığı değerlendirmede Türkgözü Sınır Kapısının Türkiye Odlar ve Borsalar Birliği tarafından 1 Mart tarihinde başlanıp 31 Ekim tarihinde bitirilecek olan proje ile yeniden yapılacak olmasının önemli bir gelişme olduğunu vurguladı.

HOPA TSO’DAN ÖNEMLİ ZİYARETLER