HOPA TSO ARHAVİ KAYMAKAMLIĞINI ZİYARET ETTİ

• 27.10.2020

İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'nün 04/09/2020 tarih ve 13078 sayılı kararı ile Arhavi ilçesi Kaymakamlığına atanan ve 14/09/2020 tarihinde göreve başlayan Kamil GÜZEL’ i Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK ve Meclis Başkanı Gökhan BIYIKLI Kaymakamlık Makamında ziyaret etti.

Ziyarette iki ilçenin ilişkileri, ekonomisi ve Kaymakamın devlet tecrübeleri hakkında sohbet gerçekleştirildi.

Başkan AKYÜREK; Odamızın faaliyetleri ve projeleri hakkında Kaymakam GÜZEL’e bilgi verdi. Kaymakamın Şırnak Doğumlu olmasından ötürü Başkan AKYÜREK bir yıl önceki güney doğu iş gezisi hakkında bilgi verdi. Şırnak Kaymakamlık ziyareti ve Cizre TSO ile kardeş oda protokolü hakkında bilgi vererek ilişkilerimizin en üst seviyede olduğunu belirtti.

Kaymakam GÜZEL; Nazik ziyaretlerinden ötürü Başkanlara teşekkürlerini iletti. Odamızın yapmış olduğu faaliyetlerinden haberdar olduğunu belirterek bölgedeki il odaları ile aynı statüde olduğunu belirtti ve odamızın çalışmalarında başarılar diledi.

HOPA TSO ARHAVİ KAYMAKAMLIĞINI ZİYARET ETTİ