HOPA TSO KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI ARDEŞEN TSO BAŞKANI KUYUMCU’NUN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

• 04.11.2020

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası aylık Meclis toplantısını gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıya Kardeş Oda Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu ve Başkan Yardımcısı Ali Tektaş misafir olarak katıldılar.

Meclis Başkanı Gökhan Bıyıklı’nın açılış konuşmasını gerçekleştirdiği toplantı geçtiğimiz günlerde kutladığımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, İzmir depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımız ve Pandemi ile verilen mücadelede hayatını kaybeden sağlık çalışanlarının anısına yapılan 1 dakikalık saygı duruşu ile başladı.

Misafir Oda Başkanı Kuyumcu söz olarak görüşlerini meclis üyeleriyle paylaştı. Kardeş Oda olmanın kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Kuyumcu ‘Ardeşen ve Hopa olarak birlikte nasıl gelişebilir, ilçelerimizi ekonomik ve kültürle açıdan nasıl ilerleye taşıyabiliriz ve birlikte bölgenin geleceğine yön verecek bir projeyi hayata geçirebilir miyiz düşüncesiyle buradayız. Birlikte çalışmanın hepimize katkısı olacağı inancındayız. Ardeşen’de faaliyet gösteren iş insanlarımızın her zaman yanında olmayı görev bildik’ ifadelerini kullandı.

Konuşmalarından dolayı kendisine teşekkürlerini sunan Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek de ‘ilçeler arası dayanışmayı Kardeş Oda Protokolü ile başlattık ve bunu ortak bir proje ile sürdürmeyi bizlerde canı gönülden istiyoruz’ dedi.

Toplantı daha sonra gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından sona erdi.