Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

AKADEMİK DANIŞMAN HALİSOĞLU VEDA ETTİ

  • 21.01.2021
  • hopatso
Artvin’de bulunan Ticaret ve Sanayi Odalarına akademik danışman olarak hizmet veren Dr. Öğretim Üyesi Tuğba Aydın Halisoğlu Odamıza veda ziyareti gerçekleştirdi.
Yaklaşık 4 yıl boyunca Artvin Çoruh Üniversitesi’nde öğretim üyesi olarak görev yapan Halisoğlu 2019 yılında TOBB Akademik Danışman Projesi kapsamında ilde buluna Odalara gerek eğitim gerekse projeler boyutunda danışmanlık yaptı.
2021 yılı itibariyle Tarsus Üniversitesi’nde göreve başlayacağı için ilimizden ayrılacak olan Halisoğlu veda ziyaretleri kapsamında Hopa TSO yöneticileriyle bir araya geldi. Gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında misafir edilen Dr. Öğretim Üyesi Tuğba Aydın Halisoğlu’na Hopa TSO’ ya vermiş olduğu hizmetleri anısına plaket sunumu gerçekleştirildi.
Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ‘2019 yılı Artvin İli Akademik Danışmanı Halisoğlu ile birçok proje hakkında bilgilendirme toplantıları gerçekleştirildiğini dile getirdi. Hibe ve desteklerle ilgili araştırmalar neticesinde biri Erasmus Genç Girişimci Hibe Programı diğeri ise DOKA Coğrafi İşaretli Ürünler Mali Destek Programı olmak üzere iki önemli projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Akyürek hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür etti.
Dr. Öğretim Üyesi Tuğba Aydın Halisoğlu plaket için teşekkür ederken danışmanlık sürecinin kendisi için farklı bir deneyim olduğunu ifade ederek keyif alarak yürüttüğü çalışların Artvin’e ve tüm bölgeye katkı sağlamış olmasının ümit ettiğini, başka bir şehir ve başka bir üniversiteye gidecek olsa da ildeki Odalara ihtiyaç duyulması halinde yardımcı olmaya hazır olduğunu dile getirdi.
AKADEMİK DANIŞMAN HALİSOĞLU VEDA ETTİ
AKADEMİK DANIŞMAN HALİSOĞLU VEDA ETTİ