DAF ARAÇ VE YEDEK PARÇA SATIŞ SERVİSİ HİZMETE AÇILDI

• 28.01.2021

Türkiye DAF yetkili bayisi olan Mertsan Motorlu Araçların Artvin Bölge Bayiliğini alan Odamız üyesi Makaroğlu Motorlu Araçlar DAF Araç ve yedek parça Satış servisini hizmete açarak tanıtımını gerçekleştirdi.

Makaroğlu Motorlu Araçlar Firmasının genç sahibi Göksu Makar ve Mertsan Motorlu Araçlar Bölge Müdürü Murat Mazlum ile birlikte Odamızı ziyaret Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ve Meclis Başkanı Gökhan Bıyıklı ile bir araya geldiler ve hizmete açılan DAF servisi hakkında bilgi paylaştılar.

Başkan Akyürek yaptığı değerlendirmede lojistik sektörünün güçlü olduğu ilçemizde böyle bir yatırımın yerinde bir karar olduğunu belirterek kendilerine başarılar diledi. Mertsan Motorlu Araçlar Bölge Müdürü Murat Mazlum’a ziyaret anısına çay hediye dildi.

DAF ARAÇ VE YEDEK PARÇA SATIŞ SERVİSİ HİZMETE AÇILDI