TRABZON VE GİRESUN’DA ÖNEMLİ ZİYARETLER

• 03.02.2021

Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan’ın daveti üzerine DOKA, DOKAP ve Trabzon Sanayi ve Ticaret Odasını birlikte ziyaret etti.

Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan ve Hopa Ticaret Odası Başkanı Osman Akyürek, Borçka ve Hopa’da hayata geçirilen ve yapılması planlanan projelerin desteklenmesi amacıyla Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Onur Adıyaman, Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Hakan Gültekin ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ali Rıza Kul ile görüştü.

DOKA ziyareti esnasında Hopa TSO’nun Hopa Laz Böreği üretimine dair projesi hakkında devam eden süreç değerlendirildi. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda Genel Sekreter Ali Rıza Kul ve proje uzmanı Türker Metin Onur ile gerçekleştirilen görüşmede SOGEP- Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı hakkında fikir alışverişi gerçekleştirildi.

TRABZON VE GİRESUN’DA ÖNEMLİ ZİYARETLER