BATUMİ BUİLD VİRTUAL 2021 SANAL FUARI-MİLLİ KATILIM ORGANİZASYONU

• 26.02.2021

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Genel Sekreterliği (DKİB) ’nden alınan bir yazıda, geçtiğimiz yıllarda her yıl geleneksel olarak Gürcistan’ın Batum kentinde inşaat ve yapı malzemeleri sektöründe düzenlenen uluslararası Batumi Build Fuarının, Covid-19 pandemisi nedeniyle getirilen seyahat kısıtlamalarından dolayı fiziksel ortamda düzenlenemeyeceği belirtilmekte olup, SANAL ortamda bu yıl 22-24 Nisan 2021 tarihleri arasında “Batumi Build Virtual 2021” adı ile düzenleneceği ve fuarın “yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri sektörüne” yönelik Türkiye milli katılım organizasyonu Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği tarafından gerçekleştirileceği ifade edilmektedir.
Söz konusu sanal fuara katılım sağlayacak firmalar; ürünlerini çevirimiçi olarak sanal stantta sergileyerek tanıtabileceği, fuar ziyaretçisi olan firmalarla sanal ortamda ikili iş görüşmesi yapabileceği, düzenlenecek olan seminerler ya da bilgilendirme toplantılarına aynı şekilde sanal platform üzerinden katılım sağlayabileceği belirtilmektedir. Ayrıca fuar ana organizatörü olan firma tarafından, söz konusu organizasyona Azerbaycan, İtalya, Ukrayna, Gürcistan, İran, Polonya, Kazakistan, Belarus, Çin, Almanya, Rusya Federasyonu ülkelerinden de katılımcı ve ziyaretçi olabileceği belirtilmekte olup firmaların davet edildiği ifade edilmektedir.
Bu çerçevede, söz konusu organizasyona katılmak isteyen firmaların https://dkib.org.tr/files/downloads/Batumi.zip linkinde yer alan başvuru formunu ve sözleşmeyi doldurmaları gerektiği belirtilmektedir. Fuar katılım bedelinin % 50 si olan tutarın (stand modeline göre değişmekte olup, aşağıda belirtilmiştir) aşağıda yer alan Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği hesabına yatırıldığına dair dekontu ile birlikte, 05/03/2021 Cuma günü saat 17:30'a kadar 0462 326 94 01 numarasına fakslamaları ya da arzuerol@dkib.org.tre-posta adresine iletmeleri gerektiği belirtilmektedir.

STAND MODELİ

ÖDENECEK TUTAR

Mega Stand Modeli

350 $