ARHAVİ VE HOPA KAYMAKAMLARINDAN ODAMIZA ZİYARET

• 23.03.2021

Arhavi Kaymakamı Sayın Mehmet Şerif OLÇAŞ ve Hopa Kaymakamı Sayın Abdurrezzak CANPOLAT ile birlikte daha önce göreve atandıktan sonra kendisini ziyaret eden Hopa TSO’ ya iadeyi ziyarette bulunarak Oda yöneticilerimizle bir araya geldi.

Sayın OLÇAŞ ve Sayın CANPOLAT Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK, Meclis Başkanı Gökhan BIYIKLI, Hopa Liman Başkanı Fuat Derviş SOLAK ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Okan POYRAZ tarafından karşılandı. Gerçekleştirilen sohbette iki ilçenin ve tüm ilin turizm değerleri hakkında fikir alışverişi gerçekleştirildi. Toplantıda Ciha Kalesi’nin turizme kazandırılması için sürdürülen çalışmalar ve gelinen aşıma da ele alındı.

Görüşmenin ardından Başkan AKYÜREK nazik ziyaretlerinden dolayı iki kaymakama teşekkür etti.

ARHAVİ VE HOPA KAYMAKAMLARINDAN ODAMIZA ZİYARET