TOBB’DEN İLİMİZE DESTEK

• 06.08.2021

Artvin Ticaret ve Sanayi Odalarının girişimleri ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden yaşanan doğal afetler neticesinde Zarar gören ailelere verilmek üzere sağlanan üç milyon beş yüz bin TL ilk çek Artvin TSO Başkanı Seçkin Kurt, Hopa TSO Başkanı Osman Akyürek, Arhavi TSO Başkanı Atıf Kesimal ve Borçka TSO Başkanı Eşref Merttürk tarafından Yılmaz Doruk a teslim edildi.

Vali Doruk yapılan girişim ve sağlanan destekten büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek “Bir daha böyle Afetler yaşanmaması temennisiyle yaramıza bir nebzede olsa merhem olabilmek adına bu Bağışı gerçekleştiren Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin değerli Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’na ve değerli yönetimine Artvin-Hopa-Borçka ve Arhavi Ticaret ve Sanayi odalarının başkan ve yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi.

TOBB’DEN İLİMİZE DESTEK