Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

HOPA TSO’DAN TOBB YANGIN FELAKETİ YARDIM KAMPANYASINA 10 BİN TL DESTEK

  • 10.08.2021
  • hopatso

Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek yangın felaketi yardım kampanyası hakkında açıklamalarda bulundu. Akyürek yaptığı değerlendirmede ‘yaklaşık 220 ayrı noktada çıkan yangın felaketinde milyonlarca ağacın ve bu alanda yaşayan tüm canlıların yok olması bu ülkede yaşayan bireyler olarak hepimizi derinden sarsmıştır. Yangınları yakından takip edip kısa sürede söndürülmesi, önünün alınması en büyük beklentimizdir. Bu sebeple yangının ardından yanan yerleri yeniden yeşertebilmek için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’nun 1,5 milyon üye 1,5 milyon fidan kampanyasına bizde Hopa’dan el uzattık’ ifadelerine yer verdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından, Oda ve Borsalar ile üyelerini kapsayacak şekilde tüm Türkiye sathında nakdi yardımlarda bulunabilmesi için gerekli izinler alınarak 1 ay süre ile bir kampanya başlatılmıştır.

Söz konusu kampanyaya, tüm Oda ve Borsa üyeleri katılabilecektir.

Kampanya için yardımlar, Birliğimizce açılan hesaplara gönderilebilecektir. Bu hesaplarda toplanan bağış tutarları, TOBB tarafından oluşturulan yetkili kurulun denetimi sonrasında ilgili kamu idaresinin hesabına transfer edilecektir.

 

HOPA TSO’DAN TOBB YANGIN FELAKETİ YARDIM KAMPANYASINA 10 BİN TL DESTEK