Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

HOPA TSO VEDA YEMEĞİ DÜZENLEDİ

  • 24.08.2021
  • hopatso

Sarp sınır kapısında uzun yıllar görev yapan Sap Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürü Sayın Tahir DEMİR ve Setur Sarp İşletme Müdürü Sayın Ahmet Bünyamin GÜRSEL bölgemizdeki görev sürelerinin dolması nedeniyle tayin olmuşlardır. Müdürlülerin ilçeden ayrılacak olması dolayısıyla Hopa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından veda yemeği düzenlendi.

Düzenlenen veda yemeğine Elazığ Vali Yardımcılığına yeni tayin olan Kemalpaşa Kaymakamı Sayın Recep GÜNDÜZ, Kaçkar Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Sayın Recep Bilgin, Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman AKYÜREK, Başkan Yardımcısı Okan POYRAZ, Meclis Üyesi Kemal GAZİOĞLU, Arif LOKUMCU, Meriç Burçin ÖZER ve Tolga ÇAKIR, GTİ Sarp İşletme Müdür İbrahim TOMUL, Sarp Gümrük Müdürü Eşref ATEŞ ve kurum amirleri katıldı.

HTSO Başkanı AKYÜREK, Müdürlerimizle övgüyle söz ederek, yeni görevlerin de büyük başarı sağlayacağına inandığını vurguladı. AKYÜREK Hopa TSO ailesi olarak Bölgemize vermiş oldukları hizmetler anısına şükran plaket sunumu gerçekleştirdi.

Sap Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürü Sayın Tahir DEMİR ve Setur Sarp İşletme Müdürü Sayın Ahmet Bünyamin GÜRSEL Kendileri için sarf edilen övgü dolu sözlerden dolayı duygulu anlar yaşayarak Hopa Ticaret ve Sanayi Odası ’na geceyi düzenledikleri için teşekkürlerini ilettiler.

HOPA TSO VEDA YEMEĞİ DÜZENLEDİ
HOPA TSO VEDA YEMEĞİ DÜZENLEDİ
HOPA TSO VEDA YEMEĞİ DÜZENLEDİ