HOPA TSO’DA ‘PAZARLAMA VE SATIŞ EĞİTİMİ’ DÜZENLENDİ

• 25.08.2021

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında Hopa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen ‘Pazarlama ve Satış Eğitimi’ Atatürk Konferans Salonunda düzenlendi. Toplantıya Hopa TSO Yöneticileri ve özel sektör temsilcileri katılım sağladı.

Sunum, Akademik Danışman Artvin Çoruh Üniversitesi İşletme Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Okan tarafından  ‘Pazarlamanın tanımı, Pazaryerine Yaklaşımda Yönelimler, Pazarlama Süreci, Toplumsal Pazarlama Anlayışı, Holistik Pazarlama Anlayışı, Günümüzdeki Gelişmeler’ konuları hakkında sunum gerçekleştirdi.

Son olarak Dijital Çağın önemini vurgulayan Okan:’ Hızla gelişen teknolojik gelişmelere ayak uydurmak zorunlu hale geldi. Süreçler herkesin aynı anda çevrimiçi şekilde hareket etmesini gerektirmektedir.’ ifadelerini kullandı.

Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Okan Poyraz; katkılarından dolayı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Okan ve katılımcılara teşekkürlerini iletmesiyle son buldu.

HOPA TSO’DA ‘PAZARLAMA VE SATIŞ EĞİTİMİ’ DÜZENLENDİ