Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

  • 26.08.2021
  • hopatso

Hopa ve Kemalpaşa’da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonunda bir araya geldi.

 S.S 08 Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Celil Yıldırım Başkanlığında gerçekleşen toplantıya Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek, Yeşilay Derneği Başkanı Ali Altunkaya, Hopa Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Uzuner, Artvin İşadamları Derneği Başkanı Seçim Altunkaya,  Hopa Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Küçükali, Hopa Otobüsçüler Derneği Başkanı İrfan Topaloğlu, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsrafil Kotil, Ziraat Odası Başkanı İhsan Seber, Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkan Yardımcısı Barış Akbıyık katılım sağladı.

Toplantıda İlçe Kaymakamlığında yaşanan görev değişimi, Arhavi Tır Parkının açılması ve çalışma sistemi, çay fabrikalarının üretim kapasitelerinin artırılması, şehir içinde bekleyen Tır ve Havaş Otobüslerinin çevreye verdiği rahatsızlık, çevre duyarlılığı gibi konularda hazırlanan gündem maddeleri hakkında değerlendirme yapıldı. İlçeye doğalgaz getirilmesi için yürütülmesi gereken çalışmalar hakkında fikir alışverişi gerçekleştirildi.

Toplantı bitiminde Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek, S.S 08 Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Celil Yıldırım ve Artvin İşadamları Derneği Başkanı Seçim Altunkaya ile Arhavi’de yeni hizmete giren tır parkını ziyaret ederek işleyiş hakkında bilgi alış verişi gerçekleştirdiler.

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ