HOPA KAYMAKAMI SAYIN ABDURREZZAK CANPOLAT’A VEDA GECESİ DÜZENLENDİ

• 17.09.2021

Sapanca Kaymakamlığına atanan Abdurrezzak Canpolat adına düzenlenen veda yemeğine, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katılım sağladı.

Veda yemeğinde konuşan Canpolat birlikte çalıştığı tüm kamu kurum ve kuruluşlarının müdürlerine, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine, siyasi parti temsilcilerine, muhtarlara ve Hopa halkına teşekkürlerini ileterek: ‘ Bu akşamki organizasyon veda yemeği olarak adlandırılsa da bu bir vefa yemeği olduğunu söylemek istiyorum.  Hopa’da devam eden çalışmalarımızı bundan sonra gelecek arkadaşımız tamamlayacaktır. Bu bir bayrak yarışı bizden sonra gelecek olanlar daha ileri götüreceklerdir. Herkese teşekkür ederim.’ ifadelerini kullandı.

Yemekte söz alan Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek: ‘Yaptığı çalışmalardan ötürü Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyor, yeni görev yerinde başarılar diliyorum.’ dedi.

HOPA KAYMAKAMI SAYIN ABDURREZZAK CANPOLAT’A VEDA GECESİ DÜZENLENDİ