Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

HOPA KAYMAKAMI ÜÇÜNCÜ’YE HOŞ GELDİN ZİYARETİ

  • 22.09.2021
  • hopatso

2021/412 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Hopa ilçesine atanan ve 17.09.2021 tarihi itibarıyla göreve başlayan Kaymakam Gürkan Üçüncü’ye Hopa TSO ve STK temsilcileri hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarete Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek, Başkan Yardımcısı Okan Poyraz, Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Uzunkaya, Meclis Üyesi Meriç Burçin Özer, Hopa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Osman Küçükali,  S.S. 08 Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkanı Celil Yıldırım, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsrafil Kotil, Artvinli İş Adamları Derneği Başkanı Seçim Altınkaya, Yeşilay Derneği Başkanı Ali Altunkaya ve Ziraat Odası Başkanı İhsan Seber, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Yaşar Uzuner ve S.S Hopa Su Ürünleri Kooperatifi Zafer Öztürk katıldı. STK temsilcileri Sayın Üçüncüye hoş geldin diyerek yeni görevinde başarılar diledi.

Misafirlerini makamında kabul eden Kaymakam Üçüncü:‘ Hopa’yı gezdim, sinerjisi yüksek potansiyeli güçlü bir ilçe. Hep birlikte güzel işler yapacağımızı inanıyorum ‘ ifadelerini kullandı.

Hopa TSO Başkanı Akyürek; Hopa ve Kemalpaşa’nın ticari faaliyetleri ve turizm destinasyonları hakkında bilgi verdi. Akyürek, ‘Hopa ve Kemalpaşa Sivil Toplum Kuruluşları olarak 3 ayda bir STK toplantısı yapıyoruz. Burada ilçelerimizin sorunlarını sıkıntıları değerlendirilerek birlikte hareket ediyoruz. Kamu kurum ve kuruluşlar tarafından İlçelerimizde gerçekleştirilecek her türlü projeyi desteklemeye devam edeceğiz.’ Dedi.

HOPA KAYMAKAMI ÜÇÜNCÜ’YE HOŞ GELDİN ZİYARETİ
HOPA KAYMAKAMI ÜÇÜNCÜ’YE HOŞ GELDİN ZİYARETİ
HOPA KAYMAKAMI ÜÇÜNCÜ’YE HOŞ GELDİN ZİYARETİ
HOPA KAYMAKAMI ÜÇÜNCÜ’YE HOŞ GELDİN ZİYARETİ