Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

ÖZDİLEK’TEN YOĞUN İLGİ

  • 26.10.2021
  • hopatso

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteğiyle bu yıl ANFAŞ Fuar Merkezi’nde 11'incisi düzenlenen "Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX" ‘e katılım sağlayarak Hopa TSO Coğrafi İşaret almış ürünler ilgi odağı oldu.

Özdilek Alışveriş Mağazaları temsilcileri Taze Gıda Kategori Müdür Yardımcısı Tolga Tüzüner ve Kategori Müdür Yardımcısı Gökhan Güneri, Hopa Ticaret ve Sanayi Odası standını ziyaret ederek Hopa Laz Böreği ve Hopa Hamsili Ekmeğin tadına bakarak eşsiz bir lezzet olduğu ifade ettiler.

Gıdaların tazeliğini uzun süre koruması ve üretim aşamasında yapılması gerekenler hakkında bilgi alışverişi gerçekleştirilen sohbette Başkan Akyürek ‘ Gıdaların üretim, saklama koşulları göz önüne alınarak yöresel ürünlerin pazarlanması konusunda Özdilek temsilcileri ile sohbet gerçekleştirdi. Hopa Ticaret ve Sanayi Odası olarak öncülük edeceğiz ancak asıl konunun muhatapları Hopa Laz Böreği ve Hopa Hamsili Ekmeğini üreten Kadın Kooperatifimize yönlendireceğiz.’ ifadelerini kullandı.

ÖZDİLEK’TEN YOĞUN İLGİ